تاثیر سوشال مدیا در دیجیتال مارکتینگ چگونه است؟
در سالهای گذشته با افزایش استفاده مردم از پلتفرمهایی مانند اینستاگرام، لینکدین، تلگرام و… تمایل مشتریان به خریدهای اینترنتی افزایش یافته. بدین طریق با استفاده از این پلتفرمها و ایجاد حساب برای برند خود و تبلیغ محصولات، مخاطبان هدف خود را شناسایی و جذب میکنیم. بر اساس تحقیقات و نتایج به دست آمده، هر کاربر روزانه حدود 126 دقیقه از وقت خود را در شبکه های اجتماعی صرف میکند؛ پس با یک تبلیغ درست و اصولی در سوشیال مدیا میتوانیم این افراد را به مشتریان خود تبدیل کنیم. به این روند که در آن از سوشیال مدیا برای ایجاد ارتباط بین برند و مخاطب استفاده میکنیم، سوشال مدیا مارکتینگ میگویند. در این نوع از مارکتینگ، روند خاصی را دنبال میکنیم تا در نهایت به “معرفی برند به مخاطبان”، “افزایش فروش و درآمد” و “افزایش مخاطبان و مشتریان”، که از اهداف اصلی ما هستند، برسیم.
اینستاگرام، یوتیوب، تلگرام، لینکدین و سایر شبکه های اجتماعی، از جمله پلتفرمهایی هستند که مخاطبان زیادی را به خود جذب کردهاند و فضای گسترده و مناسبی برای جذب مشتری و فالور برای ما ایجاد کردهاند. با ایجاد محتوای مناسب تصویری و ویدیی و انتشار آنها در این پلتفرمها، می توانیم به راحتی مخاطبان را به سمت خود جذب کنیم.
ارتباط شبکه های اجتماعی و وبسایت
در این بین شاید این سوال برای شما مطرح شود که چه ارتباطی بین پلتفرم ها و وبسایت برقرار است؟
در پاسخ باید بگوییم شما در این روش میتوانید به راحتی وبسایت خود را به مخاطبان معرفی کنید و آنها برای خرید راحتتر و شناختن کاملتر و جامعترشما، به وبسایت شما مراجعه میکنند.
دلایل استفاده از سوشال مدیا
تجربیات محققان و بازاریابان اینترنتی نشان داده است در چند سال اخیر درصد بالایی از خرید مردم به صورت اینترنتی انجام شده و بیش از نود درصد بازاریابان نیز گفتهاند که با تبلیغات درست و اصولی در شبکههای اجتماعی مخاطبان بسیاری را به خود جذب کردهاند.
راههای جذب مشتری در سوشال مدیا
برای جذب مخاطب و فالور در سوشیال مدیا، لازم است کارهایی را انجام دهیم که به ایجاد اعتماد و محبوبیت ما بیانجامد. در ادامه استراتژیهای لازم در این زمینه را به شما معرفی خواهیم کرد:
1-در بین افرادی که شغل مشابه شما دارند بیشتر حضور داشته باشید تا از طریق آنها به مخاطبان جدید معرفی شوید.
2_سوالات و مشکلات مشتریان خود را در سریعترین وقت ممکن پاسخ دهید تا بدانند برای شما حائز اهمیت هستند.
3_نظرات مشتریانی را که از شما خرید داشتهاند و یا با شما همکاری کردهاند را نشر دهید تا اعتماد مشتریان جدید جلب شود.
4_محتواهای با کیفیت ارائه دهید. هیچ چیز به اندازه یک محتوای تصویری یا ویدیویی با کیفیت مناسب نمیتواند برای مشتریان جالب باشد و آنها را جذب کند.
5_مسابقات و چالشهایی را برای مخاطبان خود ایجاد کنید تا آنها را سرگرم کنید و یا گاهی به برخی مخاطبان خود جوایزی اهدا کنید؛ بدین طریق آنها مشتاق میشوند تا شما را به افراد جدیدی معرفی کنند.
6_افراد را به سمت وبسایت خود هدایت کنید و یا درگاه خرید خود را از طریق وبسایت ایجاد نمایید تا بدین طریق سایت شما نیز رشد کند.
7_از تبلیغات در فضای مجازی دریغ نکنید. با تبلیغ در پیجها و پلتفرمهای مختلف و اینفلوئنسرهای معروف، موجب شناخته شدن بیشتر برند خود شوید.
8_برنامه زمانی مناسب و دقیقی برای ایجاد پستها و محتواهای خود تنظیم کنید و به آن پایبند بمانید.
با توجه به مطالب فوق، به ضرورت حضور در سوشیال مدیا و استفاده از شبکه های اجتماعی مختلف برای موفق شدن بیزنس خود،آشنا شدید. در عصر حاضر، اگر از این حیطه استفاده نکنید در شغل خود موفق نخواهید شد و با شکست روبهرو میشوید. توصیه ما به شما این است که در سوشیال مدیا فعالیت های خود را شروع کنید و از افراد باتجربه در این زمینه کمک بگیرید. ما در آی او مارکتینگ، متخصصان مجربی را برای شما حاضر کردهایم تا برند و کسب و کار شما را به موفقیت برسانیم. برای دریافت مشاوره، با ما در ارتباط باشید!